Една от най-известните двойки в Италия – рапърът Fedez и блогърката Киара Ферани,

...
Една от най-известните двойки в Италия – рапърът Fedez и блогърката Киара Ферани,
Коментари Харесай

Киара Ферани и Fedez подкрепиха мерките в Италия

Една от най-известните двойки в Италия – рапърът Fedez и блогърката Киара Ферани, поддържа държавното управление в Рим в напъните му да овладее внезапното разгръщане на болестта с коронавирус в страната през последните дни.

Във видео в Инстаграм, публикувано в обществените и обичайните медии, Fedez разказа, че в неделя министър председателят Джузепе Конте ненадейно се свързал с него и Киара с молба за помощ " да бъде насърчено популацията, в това число по-младите хора, да си поставят защитни маски ".

" Хора, в доста, доста деликатна обстановка сме и Италия най-категорично не може да си разреши нова карантина ", казва Fedez. " С един простоват жест бихме могли някак да избегнем един от най-лошите сюжети, които преживяхме през последните месеци: тъй че, апелирам ви, хора, носете маска. "

 Video
 

Двамата с Киара Ферани имат над 32 милиона почитатели в Инстаграм. Те са доста дейни в благотворителните старания против ковид. През март двойката насочи онлайн апел, който събра близо 4,5 милиона евро за ново интензивно поделение в болница " Сан Рафаеле " в Милано. 

В края на февруари Италия беше първата западна страна, изумена от пандемията. Сега, както и други европейски страни, тя се бори с втора вълна на заболяването, правителството въведе нови мерки като наложително носене на маски навън, само че изключва общонационална карантина. 

 
Масово неодобрение: връщат маските на открито
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР